Voeten

Verzorgd, van top tot teen!

Naast je gezicht, verdienen ook jouw handen en voeten een mooie verzorgde uitstraling! Wij bieden hiervoor verschillende behandelingen aan voor jouw handen en voeten, voor zowel de huid als de nagels. Voor alle Gelcolor behandelingen werken wij uitsluitend met de producten van O.P.I. Waarom? Omdat de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel bij O.P.I. altijd op de eerste plaats staan. Daarnaast blijven de kleuren lang zitten, hebben een perfecte kleurdekking en zijn ‘shockproof’.  

Maak een afspraak en laat je verzorgen van top tot teen!

VOETEN

COMBINATIE BEHANDELING Handen & Voeten 120 min

Combinatie behandeling waarbij de natuurlijke nagels doormiddel van een manicure met de producten van O.P.I worden verzorgt om vervolgens de GelColor aan te brengen. De teennagels worden verzorgt, de voeten worden gescrubd, de GelColor wordt aangebracht en afsluitend verzorgt met de pro spa smoothing balm.

€ 90

COMBINATIE BEHANDELING Handen & Voeten + verwijderen van oude GelColor 120 min

Combinatie behandeling waarbij eerst de oude GelColor wordt verwijdert van de handen & voeten. Daarna worden de natuurlijke nagels doormiddel van een manicure met de producten van O.P.I verzorgt om vervolgens de GelColor aan te brengen. De teennagels worden verzorgt, de voeten worden gescrubd, de GelColor wordt aangebracht en afsluitend verzorgt met de pro spa smoothing balm.

€ 95

GELCOLOR Teennagels 45 min

De teennagels worden verzorgd en de GelColor wordt aangebracht en afsluitend verzorgt met de Pro Spa Smooting balm.

€ 46

* EXTRA French manicure +15 min

(los bij te boeken)

€ 5

GELCOLOR Teennagels + verwijderen 60 min

De oude GelColor wordt nauwkeurig verwijdert van de teennagels, daarna wordt de GelColor aangebracht en afsluitend verzorgd met de Pro Spa Smooting balm.

€ 49

* EXTRA French manicure +15 min

(los bij te boeken)

 5 

COSMETISCHE VOETVERZORGING Basis 45 min

Voeten bad met de Pro Spa soothing soak, Verzorging van de teennagels, Suggar scrub en afsluitend voetverzorging met de Pro Spa moisture massage cream.

€ 41

* EXTRA GelColor +15 min

(los bij te boeken)

 15

COSMETISCHE VOETVERZORGING Deluxe 60 min

Voeten bad met de Pro Spa soothing soak, Verzorging van de teennagels, Voeten vijlen, Suggar scrub, Voetmassage en afsluitend de Moisture ceramide spray.  

€ 55

* EXTRA GelColor +15 min

(los bij te boeken)

 15

×