Behandelingen

Brow Styling

Brow & Lash Styling

Brows

Brow styling

Het stylen van wenkbrauwen is helemaal van deze tijd. Wij bieden jou en je wenkbrauwen de behandelingen die ze nodig hebben. Een brede keuze aan browstyling! Kies de browstyling treatment die perfect is voor jouw brows. Treat yourSelf and your brows at More ITZ!

Brows

Henna brows 60 min

Brow Henna is een van de meest milde en effectieve manier voor het verven van wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes opgemaakt met wenkbrauw make-up. Het voordeel van Henna is dat zowel de wenkbrauwharen en de huid worden geverfd, zo kun je mooie volle wenkbrauwen creëren. 

€ 43

Brow styling basis 20 min

De wenkbrauwen worden in model gebracht door middel van epileren en waxen. De wenkbrauwenharen zullen worden bijgeknipt en als laatst worden verzorgd met een lotion.  

€ 23

Brow styling Deluxe (incl. verven) 30 min

De wenkbrauwen worden in model gebracht door middel van epileren, waxen en het bijknippen van de wenkbrauwhaartjes. De wenkbrauwen zullen na het stylen geverfd worden in de juiste kleur die voor en met u is gekozen. Afsluitend worden de wenkbrauwen behandeld met een verzorgende lotion.  

€ 31

Wenkbrauwen verven 20 min

De wenkbrauwen worden geverfd in de juiste kleur die voor en met u is gekozen. 

€ 21

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief