Wees welkom!

In onze professionele beautysalon More♥ITZ in Veenendaal vind je ons: Sam, Anneke, Joscha en Luna. Wij zijn onwijs trots op onze prachtige luxe salon waar iedereen welkom is! Iedere week staan wij hier voor je klaar om je heerlijk in de watten te leggen en je stalend onze salon weer te te laten verlaten.

Zien we je binnenkort terug in Veenendaal?

Lieve groeten,
Team More♥ITZ

 

Sam

Sam van Moreitz

SKIN EXPERT / GELCOLOR EXPERT / PMU ARTIST 

In 2020 ben ik samen met mijn moeder onze prachtige salon gestart. Na drie jaar enorm trots om een volgende stap te nemen naar een More ITZ next level. Een prachtig team met veel ambitie en een mooie unieke samenwerking met Klaver Cosmetics.

Mijn doel is om More ITZ naar een nog hoger niveau te tillen, innoveren en professionaliseren. Een fijne werkomgeving creëren voor ons waanzinnige team en onze klanten de beste ervaring te geven op Skin Care gebied, ontspanning en verzorging. Mijn passie ligt bij Huidverbetering, Peelings, Permanente Make-Up, Make-up van Jane Iredale en het mooi maken van jouw nagels met de GelColor van O.P.I.

Heel graag zie ik jou snel bij MoreITZ voor een heerlijke behandeling!

Liefs Sam

Anneke

Anneke van Moreitz

SKIN EXPERT / GELCOLOR EXPERT

Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring als Skin Expert. Een huidverbeterings en anti aging traject aangaan met een klant vind ik het mooiste aan mijn vak! Samen werken aan een mooie gezonde huid. Gespecialiseerd in Microneedling met Dermapen4 en Peelings.
Wat mijn werk al jaren zo speciaal maakt is het persoonlijk contact en de resultaten die wij samen bereiken.

Heel graag zie ik jou snel voor een heerlijke behandeling bij MoreITZ

Liefs Anneke

 

Joscha

Sam van Moreitz

SKIN EXPERT / GELCOLOR EXPERT / BROWSPECIALIST

Ik heb gekozen voor dit geweldige vak om mensen blij te kunnen maken, te verwennen en te helpen bij hun wensen. Naast huidverzorging zijn mooie wenkbrauwen, nagels en make-up mijn passie. Ik wil mij verder gaan ontwikkelen in de impact van voeding op de gezondheid en conditie van de huid.
Het leukste aan mijn werk vind ik om mensen te helpen, te laten stralen & te adviseren met al mijn kennis en passie.

Heel graag zie ik je snel bij MoreITZ!

Liefs Joscha

Luna

Anneke van Moreitz

SKIN EXPERT / GELCOLOR EXPERTBROWSPECIALIST 

Ik heb gekozen voor dit prachtige vak en wil mij graag blijven verdiepen in de huid en huidverbetering. Een echte skin expert! Persoonlijk afgestemde behandelingen geven doe ik het liefst. Na een behandeling adviseer ik heel graag over onze huidverzorgingsproducten en de mooie gezonde skincare make-up van Jane Iredale.
Ik zie je graag binnenkort!

Liefs Luna

Wat we doen

Onze behandelingen

Permanente Make-up

Gezichtsbehandelingen

Nagels

Make-up

Brow & Lash Styling

Klaver Cosmetics

×