Over Klaver Cosmetics

Klaver Cosmetics is gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe injectable behandelingen met botuline toxine en non-permanente fillers, huidverbeterende behandelingen en plastische chirurgie.

  • Hoogwaardige behandelingen
  • Maatwerk
  • Natuurlijk resultaat
  • Jarenlange ervaring
  • Hypermoderne kliniek
  • Cosmetisch artsen KNMG en plastisch chirurgen

Bij Klaver Cosmetics begeleiden we onze cliënten door de jaren heen tijdens het verouderingsproces. We accentueren individuele schoonheid, verzachten negatieve emoties, verfrissen de uitstraling en vertragen de tand des tijds. Je ontvangt een maatwerkplan van onze specialisten, dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces en jouw wensen.

Klaver staat voor hoogste kwaliteit, natuurlijke resultaten en een stukje geluk en zelfvertrouwen.

Klaver Cosmetics, Feel Confident.

 

Anna 

Sam van Moreitz
Cosmetisch arts KNMG

is sinds 2016 werkzaam als cosmetisch arts. Haar expertise ligt in het uitvoeren van complexe injectable behandelingen met botuline toxine en non-permanente fillers en chirurgische bovenooglidcorrecties. Ondertussen heeft zij al duizenden injectable behandelingen uitgevoerd. Hierbij staat zij bekend om haar kwaliteit, zorgvuldigheid en natuurlijke resultaten. De officiële titel “cosmetisch arts KNMG” is hét bewijs van haar professionaliteit.

“Vaak gaat het niet om het behandelen van één rimpel maar om een upgrade van de totale uitstraling: Mensen willen er graag fris en vitaal uitzien. Met de juiste combinatie van behandelingen kan ik mijn cliënten meer zelfvertrouwen geven en ervoor zorgen dat ze weer lekker in hun vel zitten en dit ook uitstralen.”

Chloe

Anneke van Moreitz

Functie

is sinds 2016 Master Physician Assistant en al enkele jaren gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Het ontwerpen van een maatwerkplan en het uitvoeren van behandelingen met Botulinetoxine en fillers hoort bij haar kernkwaliteiten. Chloé is één van de cosmetisch specialisten die samen met onze cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten het team van Klaver Cosmetics vormen. Met haar persoonlijke aandacht en haar down-to-earth benadering zorgt Chloé voor natuurlijke resultaten.

“Het is fantastisch om te ervaren dat mensen graag terugkomen omdat ze zich zo op hun gemak hebben gevoeld en tevreden zijn met mijn totale aanpak. Voor mij is dat iedere keer weer een enorme opsteker en een drive om het elke keer weer beter te doen!”

×