Behandelingen

Make-up

Make-up

Make-up Advies

Make-up

Bruidsmake-up

Make-up

Gelegenheids Make-up

Jane Iredale

Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. Jane Iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. Jane Iredale is voor elk huidtype zeer geschikt (ook voor de zeer gevoelige/ acne huid). Jane Iredale is dierproefvrij!

Make-up advies

Make-up advies Basis 45 min

Vooraf bespreken we uw wensen, aan de hand van uw wensen en huidtype stellen we een passend make- up advies samen. 

*bij een besteding van €100 aan make-up producten krijg je het make-up advies van ons cadeau! 

€ 48,50

Make-up advies Deluxe 60 min

Vooraf bespreken we uw wensen, aan de hand van uw wensen en huidtype stellen we een passend make- up advies samen. Vervolgens zullen we een basis make-up bij u aanbrengen, zodat u de ervaring van de make-up kan beleven.

*bij een besteding van €100 aan make-up producten krijg je het make-up advies van ons cadeau! 

€ 63

Make-up advies Delux Plus 90 min

Vooraf zullen we al uw wensen door bespreken. Aan de hand van uw wensen stellen we een make- up advies samen voor uw huidtype. We zullen u volledig met de producten opmaken en u alle tips & tricks leren over het aanbrengen van de producten. 

*bij een besteding van €100 aan make-up producten krijg je het make-up advies van ons cadeau! 

€ 93

Bruidsmake-up

De mooiste dag van uw leven met veel liefde en emoties. Je wil stralen op de dag met prachtige make-up die alle avonturen van die dag kan doorstaan. Jane Iredale is perfect voor bruidsmake-up. We zullen ervoor zorgen dat je make-up de hele dag perfect zal blijven zitten, zelfs in de late avonduurtjes! 

Bruidsmake-up (incl. proefmake-up) 150 min

Vooraf bespreken we al uw wensen voor uw bruidsmake-up. Aan de hand van uw wensen gaan we een proefmake-up aanbrengen. Alles zal worden genoteerd, zodat we op de dag van de bruiloft alles perfect weten en exact hetzelfde voor u aanbrengen. Voor meer informatie neemt contact met ons op dan beantwoorden wij graag uw vragen.   

E-Mail: info@moreitz.nl 

Telefoon: 06-34377742

€ 175

Gelegenheid make-up

Gelegenheid make-up 45 min

Vooraf zullen we uw wensen door bespreken. Aan de hand van uw wensen maken we u op. Zo kunt u stralend voor het feest/ gelegenheid de deur uitlopen.

€ 48,50

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief