Moeder en Dochter

In de professionele beautysalon More♥ITZ in Veenendaal vind je ons: Anneke en Sam, moeder en dochter! Wij zijn onwijs trots op onze prachtige luxe salon waar iedereen welkom is! Iedere week staan wij hier voor je klaar om je heerlijk in de watten te leggen en je stalend onze salon weer te te laten verlaten. 

Zien we je binnenkort terug in Veenendaal?

Lieve groeten,
Anneke & Sam

 

Sam

Sam van Moreitz

Vanaf December 2020 ben ik samen met mijn moeder eigenaresse van More♥ITZ. Vanaf kleins af aan zaten er al kriebels bij mij voor het vak schoonheid en beauty. Toen toch gekozen voor een bredere opleiding als de hotelschool in Amsterdam. Ik ben tot september 2020 werkzaam geweest in de hoge segment zaken van de horeca. Begin 2020 hebben mijn moeder en ik besloten onze krachten en kwaliteiten ze gaan bundelen en de salon van mijn moeder uit te breiden en in een nieuw jasje te steken. December 2020 is onze droom uitgekomen.

Ik zal mij richten op de permanent make up en heb daarvoor mijn certificaten gehaald bij het beste opleidingsinstituut van Nederland: Nouveau Contour. Ik zal tussendoor mijn masters halen om me te blijven ontwikkelen en in de toekomst zal ik de opleiding voor derma pigmentatie behalen. Samen met mijn moeder ben ik O.P.I Gel Color professional, daarnaast ben ik getraind en gecertificeerd bij Jane Iredale een prachtig clean make-up merk waar we mee zullen werken bij MoreITZ

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten en mijn droom komt uit om dit samen met mijn moeder te mogen doen.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen bij MoreITZ!

Sam

Anneke

Anneke van Moreitz

MoreITZ een professionele salon in het centrum van Veenendaal waar iedereen terecht kan een grote wens van Anneke samenwerken met haar dochter Sam is hiermee uitgekomen.

Na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft zij een flink aantal jaren gewerkt als secretaresse bij een groot beursgenoteerd bedrijf.

Maar na een tijd begon het te kriebelen en is Anneke zich verder gaan specialiseren. Allereerst bij OPI Nederland daar heeft zij al haar diploma’s gehaald op het gebied van nagelstyling. Zij is al meer dan 10 jaar gediplomeerd en gepassioneerd OPI Nail Professional en is gespecialiseerd in de GelColor behandelingen en OPI Pro Spa Hand en Voetbehandelingen. Zij weet als geen ander een plaatje van je nagels te maken. Anneke staat garant voor kennis, kwaliteit en gastvrijheid.

Anneke is al sinds 1986 in het schoonheid vak actief toen zij haar diploma voor schoonheidsspecialiste haalde bij opleidingsinstituut Estheticienne in Utrecht.Huidverbetering is haar passie, waarmee zij met de 100% procent natuurlijke producten van IK Skin Perfection en schoonheidsbehandelingen successen boekt.

Anneke is gek op make-up. Altijd al geweest. Voor het vak visagie heeft zij tijdens haar opleiding van schoonheidsspecialiste een master gevolgd. Zij geeft mensen graag een persoonlijk en eerlijk make up advies. Al 5 jaar werkt zij met Jane Iredale en is zij bij de Acadamy opgeleid tot Jane Iredale Make UP-artist en heeft diverse masterclasses gevolgd o.a. eye make up. Anneke verzorgt ook make-up workshops in kleine groepjes of 1 op 1. De keuze om te werken met de Skin Care Make Up van Jane Iredale was voor haar niet moeilijk. Het is een clean beauty brandt de producten zijn ontwikkeld met de beste en de meest zuivere ingrediënten. De volledige make up lijn is dierproefvrij en bijna alle producten zijn vegan en geschikt voor mensen met een tarwe intolerantie.

Wat we doen

Onze behandelingen

Permanente Make-up

Gezichtsbehandelingen

Nagels

Make-up

Brow & Lash Styling

×