Behandelingen

Wimpers

Brow & Lash Styling

Wimpers

Wimper extensions

 

Lash Volume lift

Wimpers zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van het gelaat. Laat jouw wimpers stralen doormiddel van een lashlifting of het verven van je natuurlijke wimpers! Het creëert een open oogopslag en een natuurlijk effect! Treat yourself and your eyelashes at More ITZ!

Wimper extensions

ONE BY ONE (nieuwe set) 120 min

De ONE BY ONE techniek verlengt je wimpers afzonderlijk en creëert een zeer natuurlijk effect! Wil jij geen geknoei meer elke dag met je mascara?, een open oogopslag en altijd prachtige wimpers? Dan is deze behandeling perfect voor jou!  

€ 68,50

Opvullen na 2 weken 45 min

€ 27,50

Opvullen na 3 weken 60 min

€ 32,50

Opvullen na 4 weken 75 min

€ 42,50

Lash styling

Lash Volume Lift (excl. verven) 50 min

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en te krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. We werken met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zorgt ook voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. 

€ 49,50

Lash Volume Lift (Incl. verven) 60 min

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en te krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. We werken met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zorgt ook voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Als finishing touch worden de wimpers geverfd voor een perfecte natuurlijke oogopslag.  

€ 59,50

Wimpers verven 20 min

De wimpers zullen alleen worden geverfd voor een natuurlijke oogopslag. 

€ 19,50

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief